De Snelle Trappers, sponsored by De Viking Oostduinkerke

vrijdag, december 30, 2005

Epo's X-mas toertocht

Op 24 december trokken we in Epo's kielzog langs duinen, bossen, velden, en kronkelige wegen richting Frankrijk. Voor de gelegenheid werd ons gezelschap aangevuld met wat mannelijk geweld, mede om eens te bewijzen dat onze naam 'De SNELLE Trappers' niet uit loze woorden bestaat.
We kwamen rond het middaguur aan in 'Le Palais du Picon', allemaal uitgehongerd van de inspanning. Eenmaal binnen wist de chef van dienst ons te vertellen dat hij geen snacks serveerde op kerstavond. De Picons werden dus doorgespoeld met een paar borrelnootjes.
Na deze 'bevoorrading' trokken we naar het strand om in rechte lijn naar Oostduinkerke te rijden. De ene reed al wat rechter dan de andere, na al die Picons. In Oostduinkerke aangekomen, bleek 't Zand wel open zeker... Tja, we konden toch niet anders dan Jan en Steven nog eens een bezoekje te brengen dan.
Niks dan tevreden gezichten na afloop, iedereen was super enthousiast over de prachtig uitgestippelde tocht onder een stralende zon ! Epo, een dikke merci ! Volgend jaar zijn we terug allemaal van de partij !
De deelnemers: Annelies, Kim, Ellen, Céline, Joke, Heidi, Stéphanie, Nele, Bart (aka Epo), Jeroen, Mario, Franky, Sandrino, Peter en Yvan