De Snelle Trappers, sponsored by De Viking Oostduinkerke

maandag, december 18, 2006

Snelle Trappers weekend


Vrijdag 8 december 2006: Menig Snelle Trappers mondje viel open bij het zien van ons huisje in Tellin. Alles zag er piekfijn verzorgd en heel gezellig uit. Er werd wat bijgepraat met een hapje en een drankje.

Zaterdag 9 december 2006: In de voormiddag trokken we er te voet op uit om de prachtige omgeving voor het eerst te verkennen. Het zonnetje was van de partij. In de namiddag hadden we een heuse challenge voor de boeg: rappel, paracommando oefeningen, death ride, ... De ene haar knieƫn knikten daarbij al wat harder dan bij de andere, maar dat belette niemand om een uitdaging over te slaan. Om de uitgestane angsten volledig weg te spoelen, ging het nadien richting Rochefort voor een goeie trappist. Terug in het huisje aangekomen, wachtte ons een lekker gourmet festijn.

Zondag 10 december 2006: De mountainbike outfits werden aangetrokken en met volle moed begonnen 9 snelle trappers (Annelies, Ellen, Celine, Kim, Lien, Lies V., Lies Q., Els en Nele) aan een ritje door het Ardense landschap. Heidi en Charlotte kozen voor een fietstochtje op de weg en Griet en Evelien trokken hun wandelschoenen aan.
Klik op deze link voor meer foto's: http://flickr.com/photos/98547493@N00/326098222/